srijeda, 23. veljače 2011.

WEB SHOP AS DEKORI

WEB SHOP AS DEKORI

Pozdrav svima .... predložite ovaj profil Vašim prijateljima kako bi mrežu proširili što šire i kako bi mogli komunicirati i pružati korisne informacije svim vašim prijateljima na
facebook grupa AS DEKORI

Samo članovi ovih stranica će naravno prvi saznati mnoge pogodnosti i korisne informacije...

Za predložit uđete u moj profi i u donjem lijevom kutu kliknete "predloži....zatim kolegijalno označite Vaše prijatelje.

Drago nam je što ste se odlučili otvoriti našu web-shop stranicu http://www.asdekori.com/ na kojoj Vam možemo ponuditi sve što je potrebno kako bi bilo koja Vaša svečana prilika bila jedinstvena i posebna.

AS dekori je trgovina koju smo otvorili kako bi mnogima skratili muku oko toga gdje mogu naći sve one male sitnice potrebne za svaku prigodu i to sve na jednom mjestu. Malo smo ali slatko poduzeče koje svojom ponudom želi ostvariti sve vaše snove, u našoj maloprodaji,web-shop i veleprodaji.
Kod nas možete pronaći sve za rođendan, krštenje, vjenčanje ili bilo koju drugu ceremoniju, razne ukrase za torte i kolače koji mogu biti jestivi ili nejestivi. Torte i kolače radimo za sve prigode. U ponudi imamo i jestive slike za torte sa likovima iz crtića. Posebno imamo veliku ponudu balona svih oblika i materijala te izvodimo Balon dekoraciju za bilo koju vašu prigodu.

NOVO U PONUDI!!!

Od sada Vaše vjenčanje i bilo koji eventili rođendan možete uveličati VATROMETOM.
http://www.asdekori.com/index/hr/webshop_artikli_list/156/vatrometi/

Javite nam se i mi ćemo preuzeti svu vašu brigu u svezi ishođenja dozvola, dopremom, montažom i ispaljivanjem po pristupačnim cijenama.

U ponudi imamo i jestive Foto pokrivke za torte više na
Pored širenja asortimana proizvoda od kojih posebno izdvajamo asortimane za izradu i dekoriranje torti renomirane i svjetski poznate kompanije WILTON.

Proslavu Rođendana Vašeg djeteta možete uveličati sa Mađioničarem Stefanom. Kao slavljenik Vaše će dijete biti glavni asistent mađioničaru Stefanu, a čarolije će se događati u njihovim rukama. Ukoliko želite angažirati mađioničara Stefana obavezno nas kontaktirajte radi termina i to putem mail-a ,telefona ili jednostavno dođite do naše trgovine ili http://www.asdekori.com/index/hr/webshop_artikli_list/166/madjionicar_stefano/

VIŠE POGLEDATI na http://www.asdekori.com





Nema komentara:

Objavi komentar